Sign In

Login

Forgot your password?

 • Meer en duin 46, 2163 HC Lisse
 • 0252-422991
logo-bovag-bosch

Zoekopdracht

De beste auto van Nederland, gewoon in Lisse

De zoektocht naar een tweedehands auto is geen makkelijke. Met de komst van internet kan je zelf occasions door het hele land vinden. Maar hoe weet je zeker dat er geen verborgen gebreken in de auto zitten? En dat je met een betrouwbare verkoper te maken hebt? Of wat te doen als jouw ideale occasion 200 kilometer verderop staat? Wij helpen je graag!

Zoekopdracht of occasion op maat

Zie je door de bomen het bos niet meer of wil je gewoon de zeker weten dat je auto vakkundig gekeurd wordt voordat je hem koopt? Leg dan je vraag bij ons neer. Met veel enthousiasme en gedrevenheid gaan we zoek naar de perfecte occasion voor jou. We halen hem zelfs naar Lisse zodat je een proefrit kunt maken en daarna pas beslist of je de definitieve verkoopovereenkomst tekent.

Stap voor stap

 1. Je bent toe aan een andere auto en hebt misschien zelf al wat zoekwerk gedaan. Maar de drempel om naar een dealer aan de andere kant van het land te gaan is groot, of je wilt gewoon de zekerheid van een BOVAG garantie op je occasion.
 2. We gaan eerst rustig in gesprek. Wat zijn jouw wensen en eisen? Denk aan merk en type uitvoering, maar ook hoeveel deuren, welke motorinhoud en hoeveel kilometers mag de auto gereden hebben? Heb je nog eisen aan het interieur of een spreekt een bepaalde kleur je aan? En natuurlijk ook belangrijk: wat is je budget?
 3. Samen stellen we een orderbevestiging op. Hierin nemen we alle wensen uit punt 2 mee. Zo maak jij een weloverwogen keuze en kan ik gericht op zoek gaan.
 4. Wij zoeken stad en land af en vinden eigenlijk altijd onze weg naar een auto die voldoet aan jouw wensen. Nu komt het mooiste: wij kopen de auto aan en halen hem naar Lisse. Daar mag jij eerst een proefrit maken voordat je de definitieve verkoopovereenkomst tekent!
 5. Deal! Jij hebt je ideale occasion gekocht, mét garantie en wij zijn blij dat het weer gelukt is.
 6. Part of the deal: het onderhoud kan nu ook mooi bij Autobedrijf De Smit gebeuren, lekker dichtbij en betrouwbaar!

 

 

Bel mij terug

  Contact

  Route

  screen-shot-2016-09-22-at-21-35-47

  Klik hier voor de route naar ons bedrijf

  Alle merken auto’s

  Autobedrijf De Smit B.V. in Lisse verkoopt en repareert alle merken auto’s. Wij gaan met veel enthousiasme en gedrevenheid op zoek naar de perfecte occasion voor jou.

  Copyright © 2015 - 2024. Autobedrijf De Smit B.V.

  Website door Websitesetup.nl