Sign In

Login

Forgot your password?

 • Meer en duin 46, 2163 HC Lisse
 • 0252-422991
logo-bovag-bosch

Over Ons

Elke zoekopdracht is weer een uitdaging om te komen tot de perfecte occasion!

Geschiedenis

Johan Nauta: “In 1995 is Piet de Smit gestart als dealer van Daewoo onder de naam Autobedrijf De Smit. Destijds was er één monteur in dienst, maar het bedrijf groeide snel. In 1996 werd een tweede verkoper aangenomen en dat was ik!

In 2004 heeft Johan het bedrijf overgenomen. Johan: “Bij de overname heb ik een paar bewuste keuzes gemaakt. Ik wilde verder als universeel autobedrijf. Door niet meer gebonden te zijn aan een dealer kunnen wij onze klanten nu objectief adviseren. Deze beslissing leverde mijn klanten niet alleen een bredere keuze op, maar ook financieel voordeel. De kosten die een dealer maakt voor de verplichtingen aan zijn concern, zijn voor ons niet van toepassing. Het gevolg voor onze klanten is een lager uurtarief en een uitgebreide service, zoals onze haal- en brengdienst.

Zoekopdracht op maat

Johan: “In 2008 ben ik begonnen met zoekopdrachten op maat. Als één van de eersten in de regio. Zoveel mensen, zoveel wensen, en die auto’s kan je niet allemaal op je terrein hebben staan. Dus ging ik aan de slag met zoekopdrachten op maat . Dat doe ik op mijn eigen manier: Proactief, gedreven en vol enthousiasme. Want auto’s zijn nou eenmaal mijn passie!

Wars van praatjes

Auto’s zijn de passie van Johan, maar toch voldoet hij niet aan het ‘standaard plaatje’ van een gladde autoverkoper. Johan: “Ik houd niet van gladde praatjes, reclame stunts en lokkertjes. Bij ons is het: What you see is what you get. Wij geven eerlijk advies, zijn transparant in onze prijzen en overleggen voordat we grote reparaties uitvoeren. Dat betaalt zich uit, want we hebben een grote groep loyale klanten die tevreden de deur uit gaan. En daar doe ik het voor!

Team

Inmiddels is het team van Autobedrijf De Smit ook gegroeid. Sinds 2007 is Arjan in dienst. Hij is voor velen een bekend gezicht en de rechterhand van Johan. Het team bestaat nu uit:

 

Johan Nauta

Johan Nauta

Office: 0252 42 29 91
Email: j.nauta@autodesmit.nl

Directeur

Arjan Brederode

Arjan Brederode

Office: 0252 42 29 91
Email: aftersales@autodesmit.nl

Aftersales / verkoop / APK

Martijn Kool

Martijn Kool

1ste monteur / APK

Wesley Woerlee

Wesley Woerlee

1ste monteur / APK

Stijn Dolieslager

Stijn Dolieslager

Leerling 1ste monteur

Alex Stuijt

Alex Stuijt

Autoverzorging

Co

Co

Allround medewerker

Bel mij terug

  Contact

  Route

  screen-shot-2016-09-22-at-21-35-47

  Klik hier voor de route naar ons bedrijf

  Alle merken auto’s

  Autobedrijf De Smit B.V. in Lisse verkoopt en repareert alle merken auto’s. Wij gaan met veel enthousiasme en gedrevenheid op zoek naar de perfecte occasion voor jou.

  Copyright © 2015 - 2024. Autobedrijf De Smit B.V.

  Website door Websitesetup.nl