Sign In

Login

Forgot your password?

 • Meer en duin 46, 2163 HC Lisse
 • 0252-422991
logo-bovag-bosch

Geschiedenis

In 1995 is de heer Piet Smit gestart als dealer van Daewoo onder de naam Autobedrijf De Smit.
Destijds werd er één monteur in dienst genomen, maar door de grote groei van het bedrijf werd in 1996 al snel een tweede monteur aangenomen.
Eind 1996 werd een tweede verkoper aangenomen. Deze tweede verkoper, genaamd Johan Nauta, heeft in 2004 het bedrijf overgenomen en besloten het bedrijf door te zetten als universeel autobedrijf. Deze bewuste keuze heeft veel financieel voordeel gehad.
De kosten die een dealer maakt door de verplichtingen waaraan hij moet voldoen vanuit het concern, werden na deze overstap als universeel autobedrijf zijnde niet meer gemaakt. Het gevolg voor de klant is een lager uurtarief wat dus resulteert in financieel voordeel.

Tegenwoordig bestaat het Autobedrijf de Smit B.V. team uit zeven personen. Goede service en hoge kwaliteit blijven naast de voordelige uurtarieven altijd hoog in het vaandel staan!

Bel mij terug

  Contact

  Route

  screen-shot-2016-09-22-at-21-35-47

  Klik hier voor de route naar ons bedrijf

  Alle merken auto’s

  Autobedrijf De Smit B.V. in Lisse verkoopt en repareert alle merken auto’s. Wij gaan met veel enthousiasme en gedrevenheid op zoek naar de perfecte occasion voor jou.

  Copyright © 2015 - 2024. Autobedrijf De Smit B.V.

  Website door Websitesetup.nl