Sign In

Login

Forgot your password?

 • Meer en duin 46, 2163 HC Lisse
 • 0252-422991
logo-bovag-bosch

BOVAG

De zekerheid van een BOVAG vak garage

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij altijd volgens de voorwaarden van BOVAG. Koop je een auto of laat je je auto repareren bij Autobedrijf De Smit? Dan kun je rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast krijg je de zekerheid van BOVAG Garantie.

Autobedrijf LisseBOVAG garantie bij aankoop

Op elke occasion die wij verkopen geldt de BOVAG garantie. Dat houdt in dat we de auto tot 6 maanden na aankoop kosteloos herstellen als er gebreken naar boven komen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt niet alleen de kosten van de onderdelen, maar ook de man-uren. De garantie geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht of gebreken die tijdens de eerste 6 maanden (door normaal gebruik) zijn ontstaan.

BOVAG garantie bij reparatie

Naast de zekerheid dat er vakkundige monteurs aan je auto werken, heeft de BOVAG garantie bij reparatie en onderhoud nog meer voordelen. Zo heb je net als bij aankoop van een occasion recht op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie, krijg je vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode en wordt het onderhoud standaard volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd door professionele monteurs.

De voordelen van BOVAG garantie

 • De zekerheid van kwaliteit en deskundige monteurs
 • 6 maanden garantie op elke occasion die wij verkopen
 • 6 maanden garantie op elke reparatie die wij doen
 • Altijd hulp bij klachten
 • Voorwaarden in overeenkomst met de ANWB en Consumentenbond

Bel mij terug

  Contact

  Route

  screen-shot-2016-09-22-at-21-35-47

  Klik hier voor de route naar ons bedrijf

  Alle merken auto’s

  Autobedrijf De Smit B.V. in Lisse verkoopt en repareert alle merken auto’s. Wij gaan met veel enthousiasme en gedrevenheid op zoek naar de perfecte occasion voor jou.

  Copyright © 2015 - 2024. Autobedrijf De Smit B.V.

  Website door Websitesetup.nl